Robyns nya album ”Honey” är här

Robyns nya album ”Honey” är här

Det var åtta år sedan hennes älskade album Body Talk släpptes, idag är det äntligen dags för Robyns uppföljare Honey.

I arbetet med albumet så har Robyn experimenterat med en mjukare ljudbild och idéer tillsammans med bland annat Joseph Mount (Metronomy). Hon fortsatte även arbeta med sin återkommande samarbetspartner Klas Åhlund samt Adam Bainbridge (aka Kindness), Mr. Tophat och Zhala, för att färdigställa processen i studios runtom i Stockholm, London, Paris, New York och på Ibiza.

Robyn själv om albumet:

En ljuv plats, som en mjuk extas. Jag dansade mycket när jag gjorde skivan och tycker att jag hittade en sensualitet som jag inte har haft tillgång till tidigare. Allt blev bara mjukare.

Sedan sitt debutalbum 1995 har Robyn hunnit släppa fem studioalbum som innehåller några av de mest ikoniska låtarna som skapats under de två senaste decennierna, så som ”Dancing On My Own”, ”Call Your Girlfriend”, ”Hang With Me” och ”With Every Heartbeat”. Hennes tjugotre år långa karriär har hittills resulterat i hundratals miljoner streams, fyra topp tio singlar i Storbritannien och fem Grammy Awards nomineringar i USA. I Sverige har hon belönats med tolv Grammis, tre P3 Guld priser och regeringens musikexportpris.

Imorgon, lördag 27e oktober spelar Robyn på en hemlig spelning i Stockholmsområdet. Resan tillbaka till scenen inleds med en hemlig spelning som hennes mest dedikerade fans får tillgång till genom att samarbeta via ett mobilspel.

Följ @rodeomag på instagram för live-uppdateringar från spelningen!

Lyssna på albumet här! 

Foto: Heji Shin

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar