Restaurangkonceptet 6-rätters middag med 3D kommer till Stockholm

Restaurangkonceptet 6-rätters middag med 3D kommer till Stockholm

Det innovativa middagskonceptet Dinner Time Story med världens minsta kock, Le Petit Chef, gör sin fjärde lansering i världen och entré i Skandinavien. I Stockholm på At Six välkomnas pop up-restaurangen från den 9 februari, då bjuds det på en unik sexrättersmeny komponerad av Executive Chef Andreas Askling och hans team. Menyn är inspirerad av Marco Polos resa längs med Sidenvägen och kommer till liv med hjälp av 3D. Storytelling, avancerad teknik och gastronomisk höjd. 

Stockholm är den fjärde lanseringen i världen för Dinner Time Story, efter succér i Dubai, London och Berlin. Genom avancerad 3D-teknik och övertygande storytelling tar Dinner Time Story och Le Petit Chef Marco Polo och de smaker han upptäckte.

Menyn som tolkats av Andreas Askling och hans team på restaurang Dining Room bjuder på läckra kompositioner och överraskande smaker. Med ursprung i svenska råvaror har de tagit fram maträtter med inslag från Mellanöstern, Indien, Kina, Himalaya och Frankrike. Middagsupplevelsen som pågår under cirka två timmar är fylld av överraskningar och intryck.

– Det är alltid roligt att få vara kreativ inom ramar, som att kombinera och utmana svenska råvaror med smaker från världen. Den menyn vi har tagit fram för Dinner Time Story bidrar till Le Petit Chefs resa på ett unikt sätt och jag är mäkta stolt över mitt team och maten de lagar, det ska bli riktigt kul att få den här middagen att leva under våren, säger Andreas Askling, Executive Chef på At Six.

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar