Premiär för exklusiva nattklubben Charles i Stockholm

Premiär för exklusiva nattklubben Charles i Stockholm

På historisk klubbmark öppnar fredagen den 13 april den exklusiva klubben Charles som kommer husera inne på restaurangen TAKO. Bakom Charles finns Salvatore Scappini, kreativ ledare på TAKO, tillsammans med Lill Lindqvist som tidigare drivit Bernie’s och Ling Long och nu ansluter sig till gänget på TAKO.

– Det kommer vara en uppsluppen och festlig stämning. På Charles kommer du hitta en rätt brokig skara av roligt folk, en äldre publik men lite roliga kids är såklart välkomna också. Vi vill ha en intim nattklubbskänsla i baren och därför kommer det att vara gästlista som gäller, säger Salvatore Scappini och Lill Lindqvist som tillsammans ligger bakom Charles.

På Charles blir late night dining en självklar del av utekvällen då köket har öppet ända fram till kl 01.00. På menyn finns ett trettiotal noga utvalda rätter som bland annat ostron, sashimi, sushi, råbiff, steam buns och japansk entrecôte. Dessutom kommer Charles att servera cocktails i högsta klass. Det finns plats för 40 middagsgäster och bord går endast att boka direkt via Salvatore Scappini och Lill Lindqvist.

Namnet Charles är en hyllning till nattklubbsdrottningen Alexandra Charles. I samma lokaler låg hennes legendariska nattklubb Alexandra’s, Sveriges första internationella nattklubb i sitt slag.

– De gläder mig att sympatiska Stockholm Krogbolag väljer att öppna klubb i de härliga lokaler där jag öppnade Alexandra’s i en suggestiv miljö med senaste musiken och läcker design och atmosfär. Att man väljer att namnge klubben efter mig känns hedrande och roligt!, säger Alexandra Charles.

Charles på TAKO är öppet fredagar och lördagar mellan kl 22.00 – 02.00 och strikt gästlista gäller. Premiären av Charles är fredagen den 13 april.

Salvatore Scappini och Lill Lindqvist

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar