Petter sparkar igång VM-visningarna på Tele2 Arena

Petter sparkar igång VM-visningarna på Tele2 Arena

Fotbolls-VM för Sverige drar igång den 18 juni och med det välkomnar Arena Sweden fotbollsfansen till att få uppleva hela fotbollskänslan på Tele2 Arena. Med Europas största storbildsskärm på 800 kvadratmeter bjuds det på riktig fotbollsfest för dig, kompisarna och familjen.  I dag meddelar Tele2 Arena dessutom att det blir Sveriges hiphop-kung Petter som uppträder innan matchstart.

– Jag är så sjukt peppad och hedrad över att få agera ”förband” till landslaget inför deras första match. Jag har med mig Sleepy och Eye N’ I på scenen så alla som kommer dit kan räkna med en folkfest utan dess like för jag tänker köra både gamla och nya låtar!”, hälsar Petter.

Den 18 juni spelar landslaget sin första gruppspelsmatch mot Sydkorea. Innan vi hejar fram Sverige till seger kommer alltså den svenska hiphopens gudfader Petter att inta scenen. Petter, som är en av svensk musiks tungviktare, firar i år hela 20 år som artist. Han släppte sitt debutalbum ’Mitt sjätte sinne’ år 1998 och har sedan dess släppt ytterligare tio album.

I fredags släppte Petter den helt nya singeln ”Regnet” – lyssna här: 

Måndag 18 juni: Sverige – Sydkorea kl. 14.00 

Underhållning: Petter

Tid för insläpp: 12.00

 

 

 

Bild: Blixten & Co

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar