Music, Art, Denim by Carlings – det här är nya butiken på Götgatan

Lördagen den 17 mars slår det helt nya butikskonceptet MAD by Carlings upp dörrarna på Götgatan 32
i Stockholm. Namnet står för ”Music, Art and Denim” och syftet är att utöver att fungera som en butik också bli en relevant arena inom populärkultur samt att lyfta unga kreativa personer inom musik- och konstscenen.

Huvudfokus i butiken kommer fortfarande att ligga på denim och att vara den ”lokala jeansbutiken”, samtidigt som den kommer innehålla nya spännande aktiviteter, som events, liveuppträdanden och konstutställningar. Med hjälp av dessa nya inslag hoppas Carlings att den nya konceptbutiken blir en levande mötesplats för den urbana Stockholmaren.

– Både musik och konst har alltid varit en stor del av Carlings DNA, med vår nya konceptbutik på Götgatasbacken hoppas vi kunna skapa en ny relevant arena som lyfter unga talanger inom konst och musikscenen samtidigt som vi fortsätter att utveckla vår enorma passion för denim, säger Kicki Persson, Marknadschef på Carlings i Sverige.

Rodeo var på plats vid pressvisningen av butiken och blev minst sagt imponerade. På väggarna hängde butikens första konstutställning (17 mars – 16 maj) med förtrollande konst av den amerikanske konstnären Ben Reyer, missa inte! Dessutom fick vi ta del av ett liveuppträdande från det svenska stjärnskottet Lionman.  Lyssna på hans nysläppta singel Don’t You Dare här nedan.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar