Kayla Robinson är den 18-åriga designern bakom Frank Oceans omtalade t-shirt

Kayla Robinson är den 18-åriga designern bakom Frank Oceans omtalade t-shirt

Kayla Robinson driver idag företaget Green Box Shop där hon designar och säljer t-shirts med politiska budskap – ”Slogans designed to empower. A safe space for progressive discussion”. 

I en intervju med Teen Vouge får hon frågan ”Vad är bakgrunden till din business?”

– Jag startade min verksamhet genom min passion för social rättvisa. Vid den tiden startade jag en Go Fund Me-sida för att samla in pengar för att bli certifierad yogalärare. Jag hade inte pengar för den utbildningen så jag sålde mina t-shirts i utbyte mot donationer under en längre tid och bestämde mig sedan för att öppna en mer organiserad webbutik. Nu är mitt slutgiltiga mål att bli involverad i jordbruk för att göra hälsosam och hemodlad mat mer tillgänglig i de många matöknarna i vårt land.

Hur kände du när du såg att Frank Ocean bar din t-shirt under Panorama Festival?

– Jessica Williams var den första att berätta för mig om att Frank hade burit min t-shirt. Hon köpte några tröjor innan och hon följer min sida. Hon skrev till mig på Instagram. Jag var redan glad att just hon pratade med med mig – jag är en stor fan av henne – och jag trodde helt ärligt inte på henne att Frank hade burit min t-shirt tills hon skickade mig bilder. Jag kunde inte sluta hoppa runt i mitt kök av glädje! 

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar