ERDEM x H&M – alla bilder från det stjärnspäckade eventet i Los Angeles

ERDEM x H&M – alla bilder från det stjärnspäckade eventet i Los Angeles

Modeller som Malgosia Bela, Alek Wek och Guinevere Van Seenus visade upp ERDEM x H&M kollektionen för kändisar, influencers och modepress från hela världen och det var dessutom första gången någonsin som Erdem visade en herrkollektion på catwalken. Makeupartisten Isamaya Ffrench stod för visningens make-up som innehöll produkter från H&M Beauty.

”Det var så spännande att äntligen få visa upp allt vi jobbat med och det har varit fantastiskt kul att få samarbeta med H&M och skapa den här kollektionen. Jag ser fram emot att få dela med mig av den till resten av världen”, säger Erdem.

”Erdem har skapat en magisk värld med ERDEM x H&M. Eventet fångade den positiva känslan och skönheten i den vackra kollektionen, någonting vi alla i världen behöver mer än någonsin just nu”, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Efter visningen bjöds gästerna på ett liveframträdande av Grimes och de fick sedan chansen att bli de första i världen att köpa plagg från kollektionen i en exklusiv pop up-butik.

Bland gästerna på eventet var bl.a. Alexa Chung, Kate Mara, Selma Blair och Taylor Kitsch. ERDEM x H&M lanseras i Sverige i utvalda butiker och på hm.com den 2 november kl. 08.00.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar