1/41

ERDEM x H&M – alla bilder från det stjärnspäckade eventet i Los Angeles

Kirsten Dunst, Kate Bosworth och Zendaya Coleman var några av gästerna som igår kväll fick uppleva ERDEM x H&M:s stämningsfulla och vackra värld på historiska Ebell women's club i Los Angeles. Med inspiration från Erdems brittiska arv hade den historiska klubben förvandlats till en engelsk botanisk trädgård fylld av växter och blommor.

Modeller som Malgosia Bela, Alek Wek och Guinevere Van Seenus visade upp ERDEM x H&M kollektionen för kändisar, influencers och modepress från hela världen och det var dessutom första gången någonsin som Erdem visade en herrkollektion på catwalken. Makeupartisten Isamaya Ffrench stod för visningens make-up som innehöll produkter från H&M Beauty.

"Det var så spännande att äntligen få visa upp allt vi jobbat med och det har varit fantastiskt kul att få samarbeta med H&M och skapa den här kollektionen. Jag ser fram emot att få dela med mig av den till resten av världen", säger Erdem.

"Erdem har skapat en magisk värld med ERDEM x H&M. Eventet fångade den positiva känslan och skönheten i den vackra kollektionen, någonting vi alla i världen behöver mer än någonsin just nu", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Efter visningen bjöds gästerna på ett liveframträdande av Grimes och de fick sedan chansen att bli de första i världen att köpa plagg från kollektionen i en exklusiv pop up-butik.

Bland gästerna på eventet var bl.a. Alexa Chung, Kate Mara, Selma Blair och Taylor Kitsch. ERDEM x H&M lanseras i Sverige i utvalda butiker och på hm.com den 2 november kl. 08.00.