Converse släpper sin slutgiltiga film för hyllningen av Chuck Taylor

Rodeo skrev för ett par veckor sedan om Converse kampanj Forever Chuck som då frontades av Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown. Under veckorna som gått har Converse fortsatt att fronta olika kända personer som hyllar Chuck Taylor. Nu har sista filmen släppts och där hela kändisbunten är samlad.

Gänget som har deltagit i filmerna för kampanjen "Forever Chuck" är Millie Bobby Brown, Winnie Harlow, Vince Staples, Franska kollektivet Gucci Gang, Jeremy Egry från Etudes Studio, Sarah Andelman (grundare av street style-meckat Colette), Emma Hope som är moderedaktör på tidningen Dazed, Spanto bakom märket Born x Raised och basketspelaren Jordan Clarksson. 

Tillsammans har Converse med dessa personer bevisat att Converse Chuck Taylor är en symbol som lär fortsätta leva bland ungdomskulturen. 

Chuck Taylor i Chucks, 1921. Foto: Wikipedia 

– Chuck Taylor-skon har varit en kulturell ikon och har en lång historia och som vi ser det en växande framtid. Genom kampanjen Forever Chuck vill vi lyfta vårt kollektiv av spännande och inspirerande individer som precis som oss tycker om Converse varumärke och som leder ungdomskulturen framåt, säger Julien Cahn, Chief Marketing Officer at Converse.

Nu har Converse officiellt debuterat med den sista filmen i kampanjen, en film som helt enkelt kallas Forever Chuck och som vill vara en hyllning till den nya generationen - de som står upp för sig själva och som definierar kultur och stil. 

Här kan du se filmen: