SPACE by adidas – ny arena lyfter framtidens Skandinaviska kreatörer

SPACE by adidas – ny arena lyfter framtidens Skandinaviska kreatörer

Öppningen sker som del i ett partnerskap mellan TRANS94 och adidas där parterna tillsammans utforskar premisserna för kreativt samskapande. De exklusiva plagg som skapas kommer under avslutningskvällen att bäras av Silvana Imam, Arif och Noah Carter när dessa uppträder på lördagen. 

– I mer än ett decennium har vi vänt in och ut på skapandeprocesser, skapat arenor och utmanat etablerade sanningar; resultatet av det är SPACE. SPACE är konsten att tillgängliggöra de lärdomar och verktyg som man själv har erövrat och att sen flytta sig ur vägen så att de efter en får friheten att bygga sina visioner på den grunden. Det är i den synen på samskapande som vi har mött en perfekt match i adidas. De har sedan starten tillgängliggjort sin plattform för visionärer världen över säger Babak Azarmi, Creative Director och grundare av TRANS94.

Valet av de nio utvalda kreatörerna kommer att ske utifrån mentorernas samlade granskning och bedömning av inskickade bidrag. Ledord för bedömningsförfarandet är ”kreativt mod”.

SPACE by adidas kommer under båda dagar att hålla öppet för allmänheten. 

Plats: Färgfabriken, Lövholmsbrinken 1, Stockholm

Datum: 20–21 oktober

Tider: Fredag 17-21 & Lördag 12-21, 21-03

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar