Q&A med supertalangen Babba Canales som frontar Lindex höstkampanj 2

Q&A med supertalangen Babba Canales som frontar Lindex höstkampanj 2

Hur var det att jobba med Lindex höstkampanj?

– Det har varit ett nöje att få jobba med ett så kreativt och öppet team. Jag uppskattar verkligen den kreativa friheten jag fick, som gjorde att jag kunde vara mig själv. 

Vilken är din favoritlook från kollektionen?
– Jag älskar den blåa kjolen med stickat, speciellt i kombination med en svart blazer och klackar med glitterstrumpor. Den looken representerar verkligen min stil som är bekvämt, dressat men med roliga inslag.

Hur skulle du beskriva din personliga stil?
– Min stil är har flera olika dimensioner. Eftersom jag växte upp i Sverige var min stil mycket inspirerad av skandinaviskt mode. När jag flyttade till NYC utvecklades min stil till en mer färgstark och lekfull stil jämfört med det traditionella skandinaviska.

Som entreprenör, hur använder du mode och styling i ditt vardagsliv?
– När jag tvekar är kostymen alltid mitt säkra kort! Ett cool set kan inte bli fel! Jag har flera favoriter i min garderob som får mig att känna mig som den bästa versionen av mig själv. Med en kostym med en extra twist kan jag kliva in i vilket mötesrum som helst och känna att jag har full kontroll och lämnar ett bra avtryck.

Vad är ditt bästa stylingtips?
– Jag skulle nog säga lär känna dig själv och vad funkar för dig och lyfter dina bästa drag. Ibland är människor mer upptagna med att jaga efter de senaste trenderna än att faktiskt hitta något som smickrar dem. När jag växte upp försökte jag att inte stå ut och gjorde allt för att inte se smal ut. Det resulterade i osmickrande och stora plagg som fick mig att se ännu smalare ut. Vändpunkten för min personliga stil var när jag slutade att följa trender och blev mer medveten och bekväm med min kroppsform. Självförtroende och självkänsla kommer till stor del från det du bär och hur de får dig att känna. Mitt bästa stilråd är därför att leta efter bra passform och komfort. Om du mår bra, kommer du att se bra ut!

Vart ser du dig själv om fem år?
– Jag ser mig själv i New York City. Jag driver en startup med ett starkt socialt engagemang, lever med min man och min hund Blue, delar min tid mellan att vara i city och vårt hus på landet.

Vem är din förebild och varför?
– Jag har ingen specifik förebild, jag blir inspirerad av olika kvinnor på olika sätt. En sak som finns gemensamt är att de alla har gått sin egen väg och representerar något unikt. Jag inspireras av hur Coco Chanel ändrade det kvinnliga modet genom att bära maskulina och svarta plagg. Jag inspirerar av hur Diane Von Furstenberg möter livet och har levt, som hon säger, ”en mans liv i en kvinnas kropp”. Jag får också mycket inspiration av min familj och mina vänner, till exempel min mamma och hur hon hittar mod att lämna sitt land för att ge sina barn en bättre framtid. Det kommer alltid att imponera på mig.

Kolla in hela kollektionen här 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar