Pressbyrån i samarbete med BACK och Re-Edition under FWS18

Pressbyrån i samarbete med BACK och Re-Edition under FWS18

Fotoutställningen Modebyrån kommer hålla öppet i samband med Stockholm Fashion Week som går av stapeln 21- 23 januari. Besökarna kommer att få ta del av guldkornen ur Ann-Sofie Backs och Anders Edströms breda fotoarkiv.

Duon har efter ett mångårigt och kreativt samarbete material som bland annat publicerats i magasin som Dazed and Confused, Purple Magazine och Self Service. Besökarna kommer att få ta del av utvalda fotografier från det omfångsrika arkivet som innehåller dels publicerat men även refuserat material. Delar av den fashionabla utställningen kommer att publiceras i följande nummer av det internationella magasinet Re-Edition, som kommer att finnas tillgängligt under modeveckan i paris.

– Att Pressbyrån som länge varit modemagasinens hemvist gillar ideén och är med på projektet är extra kul, säger Ann-Sofie Back, grundare till BACK. Med Backs innovativa känsla för design är Modebyrån ett minst sagt spännande alternativ under Stockholm Fashion Week.

Modebyrån kommer att husera på Strömkajen nedanför Grand Hotell i anslutning till den ordinarie Pressbyrån. Utställningen håller öppet från 21 januari och stänger i samband med att Stockholm Fashion Week avslutats 23 januari.

Text: Tiffany Richardsson

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar