& Other Stories visar upp AW17 på Instagram under Paris Fashion Week

& Other Stories visar upp AW17 på Instagram under Paris Fashion Week

Den traditionella uppfattningen om hur modetrender sätts har under de senaste åren utvidgats till en mycket mer inbjudande process. Inför höstsäsongen 2017 hyllar & Other Stories modevärldens demokratisering genom att visa upp sin AW17- kollektion på Instagram. 

Instagramprofilerna Candice Lake, Laura Bailey, Jan Quammie, Sarah Nait, Camille Charrière Labériane Ponton och Maria Bernad bjöds alltså in till varumärkets ateljé i Paris för att utforska kollektionen och skapa sina egna stylingtolkningar. Dessa fångades sedan på bild av en av de medverkande kvinnorna, Candice Lake, känd som en av pionjärerna inom streetstyle- fotografering.

“Streetstyle är ett fantastiskt sätt att visa sina känslor och sin personlighet på ett uttrycksfullt sätt, utan att behöva förklara något. Som fotograf ser jag streetstyle som en visuell explosion, vilket gör det till ett av mina favoritmotiv att arbeta med”, säger Candice Lake.

Under Paris Fashion Week, som pågår mellan 26 september och 3 oktober, kommer & Other Stories att dela dessa inspirerande looks på Instagram. Genom att varje profil visar upp sin egen stil lyfts säsongens nyckelplagg på ett personligt sätt.

För att se mer av de medverkande profilerna, följ dem på:

@candicelake

@laurabaileylondon

@jan.quammie

@sarah_nait

@camillecharriere

@theblab

@maria_bernad

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar