1/7

& Other Stories släpper kollektion med TOMS

Två favoritmärken i en smäll! & Other Stories har teamat ihop sig med skomärket TOMS (ni vet skorna där varje sålt par även innebär ett par till ett barn i behov). Kollektionen innehåller både nytolkningar av sko- märkets klassiker och en klädlinje. Dessutom är det Erin Wasson som frontar kollektionen!

Välgörenhet faller sig naturligt för båda märkena. & Other Stories är stolt partner till projektet Magic Bus som möjliggör engelskastudier för flickor och unga kvinnor i Indien. I TOMS grundfilosofi ligger idén om att ett par sålda skor hos företaget alltid ska generera ett par nya skor till ett barn i behov, genom initiativet ”One for One®”.

– TOMS och & Other Stories samarbete känns jordnära och naturligt i omgivningarna runt Venice Beach. Jag är övertygad om att denna kollektion kommer tilltala modeintresserade och medvetna människor, säger Natalie Joos, fotograf för kollektionssamarbetet mellan TOMS och & Other Stories.

Natalie Joos. Foto: IBL

 

Kollektionen finns tillgänglig i & Other Stories butik på Biblioteksgatan 11 i Stockholm samt online från och med den 11 april.