& Other Stories öppnar designateljé i Los Angeles

& Other Stories öppnar designateljé i Los Angeles

Kärleken för den amerikanska västkusten har alltid varit stark hos & Other Stories. Genom fina samarbeten med lokala modefavoriter som Rodarte och Clare Vivier samt stylisten Jayne Min, fotografen Stephen Shore och Gummer-systrarna har Kalifornien blivit en central del i företagets arbete. Det är därför naturligt att nu öppna en egen designateljé i LA.   

– LA är en tillåtande stad som uppmuntrar olikheter i personligheter liksom kreativa inriktningar. Det finns en blomstrande och kreativ kultur här som spänner över flera områden såsom mode, konst, film och musik. Kanske är det den avslappnande miljön, det långsammare tempot och solen som lockar talangfulla personer hit. Genom att vara här blir du en del av den amerikanska drömmen, säger Samuel Fernström, Managing Director, & Other Stories.

Ateljén i Los Angeles hämtar sin inspiration från de många olika dimensioner och livsstilar som går att hitta i Kalifornien. Kollektionerna säkrar en statement-look för varje tillfälle med en blandning av Los Angeles glamorösa och modiga personlighet, ibland frigjord och avslappnad och ibland polerad med attityd. 

Hela kollektionen från & Other Stories designateljé i Los Angeles finns tillgänglig i butik och online på stories.com från och med torsdagen den 30 mars.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar