Mode möter teknik – missa inte Fashion Tech Talks på fotografiska den 7e juni!

Mode möter teknik – missa inte Fashion Tech Talks på fotografiska den 7e juni!

Konceptet Fashion Tech är ett segment på framfart, där Intel engagerat sig i London Fashion Week, Google designat kläder med Kenza och som utmanar frågor om produktion, hållbarhet och innovation. Detta lyfts nu i Sverige under Stockholm Fashion Tech Talks 7 juni genom en heldag med föreläsningar och paneldiskussioner.

Talare inkluderar bland annat svenska Erik Lindvall, creative director för Streamateria som kallats ”Spotify för kläder”, alkemisten och häxan Lauren BowkerAmanda Parkes från MANUFACTURE, Ananth Narayanan från Myntra som skapar kläder designade med hjälp av artificiell intelligens och Emma Stjernlöf från Adidas. 

”Vi lever i en tid som definieras av snabb teknisk utveckling. Nya innovationer håller på att transformera de flesta branscher och påverkar våra liv i grunden. Under Stockholm Fashion Tech Talks kommer vi att dyka ner i några av de mest spännande utvecklingsområdena som just nu formar modets och modebranschens framtid” säger curatorn och medgrundaren Linda Leopold.

Evenemanget är öppet för allmänheten och hålls på Fotografiska i Stockholm där biljetter nu kan köpas på www.fashiontechtalks.com

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar