MET-galan 2017: här är kändisarna som bar H&M på årets gala

MET-galan 2017: här är kändisarna som bar H&M på årets gala

Med inspiration från årets Costume Insitute-utställning med temat Rei Kawakubo/Commes des Garçons: Art of In-Between, har H&M:s designteam skapat unika plagg som behandlar många av Kawakubo:s återkommande teman; dekonstruktion, traditionellt skrädderi och asymmetri, blandat med element av rosetter, blommor och prickar.

– Det har varit en fantastisk upplevelse för oss att få skapa looks inspirerade av Rei Kawakubo/Comme des Garçons, en av modevärldens viktigaste och mest inflytelserika designers. Alla plagg är helt skräddarsydda med utgångspunkt i Kawakubos kreativa värld och våra gästers personliga stil, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef och kreativa chef.

– Samarbetet med H&M har varit en unik upplevelse. Min look är verkligen speciell för mig och tillsammans med teamet på H&M har vi verkligen lyckats fånga temat; från det dramatiska släpet till Kawakubos ansikte på läderbältet. Det är otroligt inspirerande!, säger Nicki Minaj.

– Det har varit fantastiskt att samarbeta med H&M för min första Met-gala. Varje del i designprocessen har varit ett nöje och det ska bli så roligt att få visa upp min klänning på röda mattan. Allt jag drömt om!, säger Ashley Graham.

– Jag har alltid gillat H&M:s mode, så det har varit en otrolig möjlighet att få en look designad särskilt för mig. De stilrena snitten passar perfekt för en speciell kväll som den här och looken känns så avslappnad, säger Joe Jonas.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar