Lär känna Rodeos nya modebloggare Elina Olofsson

Lär känna Rodeos nya modebloggare Elina Olofsson

Hej Elina! Berätta lite om dig själv.

Jag är 25 år och kommer ifrån Östersund, jag har bott i Stockholm i tre år och har så länge jag kan minnas intresserat mig för mode. Jag arbetar i klädbutik och bor på Södermalm. Med en förkärlek till smycken och skor klär jag gärna upp mig till fest, men spenderar gladeligen lika mycket tid på landet iklädd pyjamas.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg? 

Jag kommer att bjuda på en kombination av outfitbilder, inspiration och stiltips blandat med bilder från framtida resor!  

Vilka personer har du som inspirationskällor stilmässigt?

Just nu inspireras jag väldigt mycket av den danska modesidan! Av personer som vågar ta ut svängarna och som missmatchar roliga plagg, både vad gäller mönster och material. Jag skulle kunna göra en milslång lista med “ personer att följa och inspireras av”, så det får nog bli ett sådant inlägg framöver! Några personer som jag följer på Instagram och som jag verkligen inspireras av är exempelvis spanska stylisten Maria Bernad. Hennes stil är fantastisk och jag vill kopiera alla hennes outfits rakt av! Så har ni inte kollat in hennes sida så borde ni verkligen göra det. Patricia Manfield har även hon en cool stil, och från den danska sidan spanar jag in Freja Wewer och Emili Sindlev.

Hur skulle du beskriva din stil? 

Jag skulle egentligen inte säga att jag har en specific stil utan klär mig mycket efter tillfälle, känsla och humör! Ena dagen kan jag bära klänning och andra dagen har jag ett par löst sittande byxor och hoodie! Jag gillar att klä upp och klä ned mina outfits, och har genom åren lärt mig vilken passform som jag trivs med! Jag har slutat köpa höga klackar för jag vet att de bara samlar på sig damm långt in i garderoben. Då jag är rätt lång och ganska bekväm av mig så välkomnar jag vårens trendiga låga pumps med öppna armar. 

 

Hur känns det att ha börjat blogga på Rodeo?

Så himla roligt verkligen, ser fram emot den här våren och kommer uppdatera så mycket jag bara kan. I bloggen finns det utrymme att vara mer personlig än på te.x. på instagram, och det känns så kul att få visa mer av vem jag faktiskt är! 

Besök Elinas blogg HÄR

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar