Intervju med hiphop-stjärnan Leslie Tay som är utsedd till Sveriges bäst klädda man 2017!

Nu är det klart! Sveriges i särklass bäst klädda man är utsedd och det är ingen mindre än favoriten Leslie Tay. I veckan klargjordes vem som skulle få det prestigefyllda priset av herrmagasinet Café och igår blev det officiellt. Rodeo tog ett snack med den 27-åriga hiphop-artisten om utmärkelsen.

Stort grattis till utmärkelsen! Hur känns det att ha blivit utsedd till Sveriges bäst klädda man 2017?

Tack så mycket! Det känns extremt roligt, jag blev lite förvånad faktiskt. Chocken har lagt sig lite nu och det känns väldigt roligt att få uppmärksammas för min stil av just Café!

 

 

Varför tror du att just du vann?

Först och främst måste jag säga att det finns många runt om som klär sig väldigt bra. Jag kanske har stuckit ut lite extra det senaste året som gjort att folk uppmärksammat min stil!

 

Vad betyder mode och kläder för dig?

Jag gillar mode och kläder, det är enkelt ett sätt att uttrycka sig! Både som artist och till vardags gillar jag att kombinera en stilren look tillsammans med high end fashion-plagg som sticker ut lite mera!

 

 

Since 89' Cc: @tychobrohe

Ett inlägg delat av Leslie Tay | YouMeh (@lesliextay)

 

På vilket sätt hör musik och mode ihop anser du? 

Jag tycker absolut att mode och musik går ihop väldigt mycket! Med sin stil kan man förstärka sitt scenspråk och uttrycka en känsla, det är också en stor del av hur man i helhet uppfattas som artist!

 

Vem hämtar du inspiration ifrån stilmässigt?

Jag har faktiskt ingen speciell källa. Jag följer lite olika accounts på Instagram, både modebloggare och andra artister som jag inspireras av! Brukar plocka inspiration lite här och där, på olika events tex! Jag kopierar inte någon annans stil, oftast har jag en ganska klar bild av vad som är trendigt och vad jag för tillfället känner för att bära! Brukar även kolla in Upscalehype.com.

  

Vad tycker du generellt om hur vi klär oss i Sverige? Vad kan bli bättre?

Vi i Sverige klär oss väldigt bra, stilrent med en clean touch! Just den europeiska stilen ser man sprida sig snabbt runt om i världen. Ibland klär sig många dock väldigt ”Safe” så jag tycker att man borde våga ta ut svängarna lite och kombinera det enkla med plagg och accessoarer som sticker ut mer för att lyfta looken.    

Har du något favorit-klädmärke?

Jag har inte direkt någon speciellt favoritmärke. Men bär mycket plagg ifrån Trés Bien så måste nog säga det!