H&M:s nästa designersamarbete är med MOSCHINO

H&M:s nästa designersamarbete är med MOSCHINO

Genom ett samtal på Instagram live avslöjade Gigi Hadid och hennes vän Jeremy Scott den stora nyheten: H&M:s nästa designersamarbete är med MOSCHINO – det välkända italienska modehuset som Jeremy Scott har revitaliserat sedan han blev kreativ chef 2013. Kollektionen MOSCHINO [tv] H&M kommer att finnas online och i utvalda H&M-butiker i hela världen från den 8 november.

Samtalet mellan Gigi Hadid och Jeremy Scott visades på skärmar på det årliga MOSCHINO-partyt i Coachella i Kalifornien och sändes även live via Instagram på @hm. Jeremy och Gigi var klädda i plagg från MOSCHINO [tv] H&M-kollektionen, en kollektion full av den lekfullhet och humor som har gjort märket till ett av vår tids mest inflytelserika modemärken. Jeremy Scott har designat den nya MOSCHINO [tv] H&M-kollektionen för både kvinnor och män, inklusive accessoarer och några spännande överraskningar.

– Jag ser fram emot att visa alla fans MOSCHINO [tv] H&M-kollektionen. Mitt arbete går ut på att nå ut till människor via mode, och detta samarbete gör att jag kan nå ut till fler fans än någonsin tidigare, säger Jeremy Scott, kreativ chef för MOSCHINO.

– MOSCHINO [tv] H&M är det perfekta samarbetet med en kreativ mix av street-kultur och glamour. Jeremy Scott är en fantastisk designer som vet hur man har kul med mode och hur man når ut till sina fans runt om i världen, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

MOSCHINO [tv] H&M-kampanjen är ett innovativt tv-koncept som väver samman sociala och traditionella medier för att skapa en kreativ multimediaplattform och en upplevelse för den digitala världen.

Läs en längre intervju med Jeremy Scott här!

Jeremy Scott & Gigi Hadid i den första looken från kollektionen

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar