H&M's nya märke ARKET öppnar på Biblioteksgatan 9 i Stockholm!

I dag blev det officiellt att ARKET kommer att öppna sin första butik i Stockholm under våren 2018. Biblioteksgatan 9 blir den sjätte öppningen efter London, Bryssel, Köpenhamn och München samt lanseringen av onlinebutiken under hösten 2017.

Den nya ARKET-butiken ligger i hjärtat av shoppingområdet Bibliotekstan och blir en modern marknadsplats där enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn samt ett noga utvalt sortiment för kök och hem samlas under ett och samma tak. Lokalen kommer även att rymma ett café med rötter i det nya nordiska köket. ARKETs ambition är att göra väldesignade produkter av riktigt bra kvalitet tillgängliga för fler – produkter som ska kunna användas och uppskattas under lång tid.

"Det känns väldigt kul att vår första svenska butik öppnar just på Biblioteksgatan, där hamnar vi i gott sällskap", säger Managing Director Lars Axelsson.

"ARKETs butik i Stockholm öppnar våren 2018 men vi kommer att finnas online i Sverige och i 17 andra länder från och med vår första lansering på Regent street i London i höst".

Mer om ARKET - klicka här