Eastpak relanseras i Sverige

Från och med 2018 kommer M&J Fashion Agency representera det amerikanska varumärket Eastpak på den Svenska marknaden. I ledet att re-lansera Eastpak så presenteras det under hösten ett samarbete med erkända belgiska designern Raf Simons och en unik kollektion signifikativt Eastpak.

Det känns helt fantastiskt att få förtroendet att jobba med det så kända varumärket Eastpak. Att få möjlighet att förvalta det arv som fortfarande står sig så starkt på marknaden både i Sverige och globalt. Det passar även in hos oss som varumärke och blir ett fint komplement till de andra vi arbetar med, säger Johan Persson, delägare i M&J Fashion Agency.

Eastpak grundades i USA år 1952 och då för väskor till den amerikanska armen. På 70-talet började amerikanska ungdomar synas med ryggsäckarna på väg till skolan och på den vägen banades det vidare. Eastpak designade år 1976 den ryggsäck som gjort sig känd och än idag är den mest ikoniska bagen i deras kollektioner. Med trygghet om kvalitet i bagaget så bestämde Eastpak sig för att år 1984 ge alla kunder en 30-årig kvalitetsgaranti som lever kvar än idag. Genom åren har företaget sedan gjort flera kända samarbeten.

Kollektionen består av fyra unika ryggsäckar och en cross over bag inspirerade av bland annat den så klassiska trenchcoaten tillika Eastpaks klassiska modell Padded Pak ́r, och finns tillgänglig på bland annat C-store i Stockholm och A place.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar