Deadwood ger gammalt läder en andra chans med projektet RE:TURN

Deadwood ger gammalt läder en andra chans med projektet RE:TURN

 Att modeindustrin är en miljöbov är ingen hemlighet. Dessutom blir klimatfrågan allt viktigare för oss svenskar. Nu kan du göra en insats för vår planet och samtidigt ge dina gamla läderkläder en andra chans. Hela 95% av alla textilier kan återvinnas och läder är inget undantag. I ett samarbete mellan Deadwood och Textilstudion kan du nu donera dina gamla läderplagg och ge dem nytt liv i form av plånböcker och väskor. 

Lämna in gamla skinnprodukter och få rabatt

RE:TURN är ett projekt där vem som helst kan lämna in sina gamla läderplagg hos Deadwood som sedan återvinner plaggen i samarbete med Textilstudion i Borås.

Dina läderplagg får på så sätt ett nytt liv och blir del av en limiterad kollektion med plånböcker och väskor som kommer finnas till försäljning i Deadwoods flaggskeppsbutik, på deadwoodstudios.com och hos utvalda återförsäljare.

Så genom att rensa ut det du inte längre behöver i din garderob och lämna in dina lädervaror hos Deadwood kan du med enkla medel minska din klimatångest.

Dessutom får du 20% rabatt på ditt nästa Deadwood-köp när du donerar dina gamla läderprodukter i deras flaggskeppsbutik i Hornstull.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar