Då öppnar ARKET första butiken i Stockholm

ARKET öppnar sin första svenska butik, 004010-940, i början av sommaren 2018. Butiken ligger på Drottninggatan 53 i centrala Stockholm och blir den nionde öppningen sedan varumärket lanserades på Regent Street i London, och online på 18 europeiska marknader, i augusti i fjol.

Butiken erbjuder ett bredd men noga utvalt sortiment förr herr, dam, barn och hemmet samt ett vegetariskt café under ett och samma tak. Caféet kommer ligga i gatuplan utmed Mäster Samuelsgatan. Som ett komplement till de egna kollektionerna finns också handplockade produkter från ett femtiotal andra varumärken. Målet ät att skapa en destination, en ny typ av marknadsplats, som erbjuder mer än bara kläder.

”Det har lanserats en rad intressanta projekt i kvarteren kring Sergels torg de senaste åren, och det känns som att något väldigt spännande är på gång i centrala Stockholm just nu. Vår förhoppning är att den mångfald som våra butiker erbjuder, och inte minst vårt gröna café, ska kunna bidra med ännu mer ny energi”, säger ARKETs Managing Director Lars Axelsson.

 

Bildkälla: ARKET

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar