Adidas Originals lanserar nya sneaker-modellen Falcon

Adidas Originals lanserar nya sneaker-modellen Falcon

Att lyfta nutidens och framtidens självständiga, orädda och frispråkiga kreatörer står i fokus när adidas lanserar sitt nya sneakerskoncept Falcon. I Norden har adidas inpirerats av och lyft 27 kreatörer och på global nivå representerar bland annat Kylie Jenner lanseringen, som för första gången introduceras som ambassadör för varumärket.

Skon lanseras fredag 6 september 2018 på adidas.se/falcon och hos utvalda återförsäljare #adidasoriginals #falcon.

Inspirerat av det rebelliska och banbrytande mindsetet från 90-talets ikoner liksom Spice Girls, Thelma & Louise och som nutidens och framtidens ikoner som Kylie Jenner, så handlar Falcon om att inte låta andras åsikter vara i vägen för sin kreativitet och personlighet. Falcon lanserades första gången år 1997 och handlade då om att hylla ett starkt årtionde vars attityd och kreatörer utmanade gränser och banade vägen för framtiden.

Med samma kärnvärden återföds nu Falcon för en ny generation. I samband med detta har adidas på en nordisk nivå inspirerats av samt lyft fram 27 nordiska kreatörer och visionärer som genom sin kreativa förmåga, höga ambitioner och starka synsätt går sin egen väg och förändrar, inspirerar och motiverar till en bättre morgondag. Ett resultat som utspelar sig i en film regisserad av Arvida Byström – se den här nedan.

ADIDAS ORIGINALS FALCON from Tarot Pictures on Vimeo.

Regissör: Arvida Byström @arvidabystrom

Produktion: Tarot Pictures @tarotpictures

Musik: VAZ @vazofficial

Styling: Lo Hallén @lohallen

MUA: Elva Ahlbin @elvamakeupartist & Bintou Sonko @bintousonko

Set Design: Matilda Beckman @studiomatildabeckamn

 

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar