8 saker på önskelistan inför sommaren 2018

8 saker på önskelistan inför sommaren 2018

I betalt samarbete med Re:member

Det är hög tid att uppdatera garderoben och förråden med lite nytt och fräscht inför våren och sommaren. I webbutikerna kryllar det just nu av fina plagg och prylar som vi mer än gärna hade klickat hem. Tillsammans med re:member flex kreditkort tog vi en vända i några av våra favoritbutiker på webben och valde ut 8 saker till önskelistan!  

Det här är re:member flex 

re:member flex är kreditkortet helt utan årsavgift som bland annat erbjuder dig förmåner som: kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad (när du betalar minst häften av resan med kortet), upp till 8 veckors räntefri kredit, upp till 100 000 kr i kredit och tillgång till re:member-appen där du enkelt kan hålla koll på ditt saldo, transaktioner och fakturainformation – samt ansöka om utökad kreditgräns.

Shoppa favoriter till rabatterade priser

Med ett re:member flex får du även tillgång till den så kallade reward-rabatten* i över 250 populära webbutiker. Notera att du alltså bara får tillgång till rabatten om köpet är genomfört via re:member reward-portalen.  Bland webbutikerna hittar du bland annat följande favoriter:

* Rabatten gäller inte för moms- och fraktkostnader

ASOS

Favorit till önskelistan från Asos är dessa Nike Air Max 97 Ultra ’17 Velvet Trainers In Dusty Peach!

AÉRYNE

Favorit till önskelistan från Aéryne är dessa midjehöga byxor med slits framtill.

CALIROOTS

Favorit till önskelistan från Caliroots är dessa solglasögon från Han Kjøbenhavn.

COOLSTUFF.SE

Favorit till önskelistan från Coolstuff är denna polaroidkamera som ger dig analogt foto i modern tappning! 

BJÖRN BORG 

Favorit till önskelistan från Björn Borg är denna sportiga tote bag.

NAKD.COM

Favorit till önskelistan från NA-KD är denna Kimono i denim.

MT MANOR 

Favorit till önskelistan från Mt Manor är detta glasögonfodral i läder.

HOLLYWOOD.SE

Favorit till önskelistan från Hollywood är denna oversize t-shirten från adidas Originals.

Är du sugen på att shoppa någon/några av följande produkter till rabatterat pris? Klicka här för att komma till re:member där du kan läsa mer och ansöka om kortet.

 

re:member flex är ett kreditkort helt utan årsavgift. Läs mer om re:member flex förmåner genom att klicka här.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

 Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här

 Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

Lämna en kommentar